NΕΑ ΑΡΧΗ....
-
- Ιδιότητα: Wannabe Κομμωτής/ρια
- Πόλη: Larissa
NΕΑ ΑΡΧΗ....
Κατεθεσα τα δικαιολογητικα για αδεια ασκησεως επαγγελματος κουρεα , αρχικα...μεχρι το τελος οκτωβριου θα με ειδοποιησουν...σκεφτομαι (αν και ειμαι αποφασισσμενη ) ν' ανοιξω ανδρικο κουρειο..και αν ολα πανε καλα να το μετατρεψω σε κομμωτηριο.Θα μου πειτε...τελειωσες τον ιουνιο 2013 και θελεις να κανεις τετοιο βημα;Δεν εχω περιθωρια ηλικιας...βαρεθηκα να τρεχω δεξια και αριστερα...μου δινει κουραγιο που ακομα και απο το πρωτο ετος της σχολης ( συγγενεις και φιλοι αρχικα , οι οποιοι επαναλαμβανονταν και με πληρωνα μη φανταστειτε 5 ευρω ετσι για το "καλο")και στη συνεχεια ξενοι δεν εχασα κανεναν πελατη..οπως εχω αναφερει κανω και πολυ ανδρικη βαφη (3dmen )εχω πολυ λιγους 23 πελατες ( ξενοι )οι οποιοι καθε 1-1,5 μηνα ειναι σταθεροι.Αρχιζω να επεκτηνομαι και στη νεολαια ( ξερετε τα ξυρισμενα με τα μακρια μπροστα)...ομως για καποιο λογο μου αρεσει πολυ το ανδρικο κουρεμα ..ειδικα η καινουργια ταση rocabilly-podatur και αυτοι επαναλαμβανονταιΓια ανδρικο χρεωνω 7-8 ευρω.Βεβαια δεν εχει βγει και καμια επιδοτηση...και χρηματα δεν υπαρχουν...αλλα θα το παλεψω.Τρελαθηκα;Να μεινω στα αυγα μου;Μου δινει κουραγιο που δεν εχω χασει πελατη, και αλλαζουμε και στυλ , κανε με οτι θες μου λενε.Με ξεσηκωσε καποιος ..πελατης μου ειναι...ομως που θα βρω το λιγοτερο καμια 10.000 ευρω;Ατιμη οικονομικη κριση!!!!!!!!!!!
Re: NΕΑ ΑΡΧΗ....
Γεια σοτ Σοφια!
Δεν ξερω την ηλικια σου.και ουτε σε τη φαση βρισκεσαι.
Και γω σκεφτομαι να κανω ενα βημα παραπανω με το ανοιγμα ενος ανδρικου
κομμωτηριου..απλα ισως μην ειναι η καταλληλη εποχη.
ΜΑγαζια κλεινουν (και μεσα σε αυτα και κομμωτηρια) και πιστεψε με
δεν ειναι οτι δεν ηταν σωστοι επαγγελματιες απλως οπως εχουν παει τα
πραγματα ειναι δυσκολο να συντηρησεις ενα μαγαζι και να βγαλεις και ενα
ικανοποιητικο μισθο για σενα.
Οπως τα εχω υπολογισει..τα εξοδα για ενα ανδρικο κομμωτηριο ειναι περιπου
1000 ευρω το μηνα. Αν νομιζεις οτι σε παιρνει..τοτε δοκιμασε το.
Αν το επιχειρησεις καλη αρχη!
Στειλε νεα οταν εχεις
Δεν ξερω την ηλικια σου.και ουτε σε τη φαση βρισκεσαι.
Και γω σκεφτομαι να κανω ενα βημα παραπανω με το ανοιγμα ενος ανδρικου
κομμωτηριου..απλα ισως μην ειναι η καταλληλη εποχη.
ΜΑγαζια κλεινουν (και μεσα σε αυτα και κομμωτηρια) και πιστεψε με
δεν ειναι οτι δεν ηταν σωστοι επαγγελματιες απλως οπως εχουν παει τα
πραγματα ειναι δυσκολο να συντηρησεις ενα μαγαζι και να βγαλεις και ενα
ικανοποιητικο μισθο για σενα.
Οπως τα εχω υπολογισει..τα εξοδα για ενα ανδρικο κομμωτηριο ειναι περιπου
1000 ευρω το μηνα. Αν νομιζεις οτι σε παιρνει..τοτε δοκιμασε το.
Αν το επιχειρησεις καλη αρχη!
Στειλε νεα οταν εχεις

Re: NΕΑ ΑΡΧΗ....
Μαγαζί ανοίγουμε όποτε αισθανόμαστε έτοιμοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις: έχουμε τα χρήματα, υπολογίσαμε το μηνιαίο κόστος καιέχουμε εμπιστοσύνη στιςικανότητές μας. Η επιδότηση είναι μια μεγάλη βοήθεια. Να μην βασίζεσαι σ' αυτήν ότι θα την πάρεις σίγουρα,αλλά να έχεις υπομονή να περιμένεις μερικούς μήνες μήπως και την πετύχεις στοξεκίνημά σου. Την κρίση (γνώμη μου είναι) να μην την έχεις σαν εύκολη δικαιολογία στην λογική σου. Σαφώς και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ο κόσμος έχει περιοριστεί αρκετά, αλλά δεν θα σταματήσουμε και την ζωή μας εξαιτίας της κρίσης. Στο χέρι σου είναι να γυρίσεις την κρίση σε ευκαιρία αρκεί να κάνεις μελετημένα βήματα. Καλή επιτυχία όποτε και όπως κι αν ξεκινήσεις.
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
http://efharis.4hair.gr/
http://efharis.4hair.gr/