Τριχοπτωση
-
- Ιδιότητα: Πελάτισσα
- Πόλη: Αθήνα
Re: Τριχοπτωση
Παιδιά εγώ έχω πολύ τριχόπτωση τον τελευταίο μήνα. Κάθε φορά που λούζομαι μου μένει τούφα στα χέρια. Και χτενίζομαι πολύ προσεκτικά μετά το λούσιμο γιατί πέφτουν με το σωρό. Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή δε χτενιζόμουνα; Ειδικά το καλοκαίρι τα άφηνα και με το αλάτι μετά τη θάλασσα καμιά φορά. Γενικά επειδή ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου και είναι σπαστά τα χτενίζω μετά το λούσιμο κι από κει κ πέρα με τα δάχτυλα. Τι μπορώ να κάνω;
-
- Πόλη: Argostoli
Γειά!!! και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! αλλά να σου πω την αλήθεια δεν άφηνα ποτέ τα μαλλιά μου με τη θάλασσα και το αλάτι. Πάντως πολύ μαλλί μου πέφτει ρε γαμώτο, αλλά δεν είναι η εποχή τώρα έτσι και αλλιώς;
-
Κι εγώ αυτό νομίζω. Ότι είναι η εποχή. Αλλά συνήθως μου έπεφταν τρίχες. Τώρα μου πέφτουν πολλά. Ίσως πρέπει να βάλω κάποιο προιόν για την τριχόπτωση.
-
Μια ερώτηση σχετικά με τριχόπτωση.
Διαβάζω τελευταία ειδήσεις για την φαρμακευτική κάνναβη και βλέπω πως αρχίζει να έχει διάφορες εφαρμογές. Όπως καταλαβαίνω υπάρχουν λαδάκια τα οποία δεν περιέχουν την ουσία που σε φτιάχνει, έχουν όμως κάποιες θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν γενικότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με κάνναβη και ειδικότερα κάτι για την τριχόπτωση.
Διαβάζω τελευταία ειδήσεις για την φαρμακευτική κάνναβη και βλέπω πως αρχίζει να έχει διάφορες εφαρμογές. Όπως καταλαβαίνω υπάρχουν λαδάκια τα οποία δεν περιέχουν την ουσία που σε φτιάχνει, έχουν όμως κάποιες θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν γενικότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με κάνναβη και ειδικότερα κάτι για την τριχόπτωση.